Za narudžbine veće od 3.800 dinara trošak kurirske službe ide na naš teret. Za narudžbine do 3.800 dinara trošak snosi kupac.

Dostava artikala koje kupci poručuju u IKM Trade online prodavnici vrši se putem kurirskih službi. Uvek opcijom “Danas za sutra” ukoliko nije prethodno drugačije dogovoreno. Porudžbine izvršene do 13:30h se šalju istog dana. Nakon tog vremena sledećeg dana, pod uslovom da poručene artikle imamo na stanju u momentu poručivanja.

Porudžbine izvršene u petak do 13:30h šaljemo isti dan, a isporuka se vrši subotom. Porudžbine izvršene petkom posle 13:30h i za dane vikenda (subota i nedelja) ažuriramo i šaljemo u ponedeljak tako da se isporuka vrši utorkom.

Ukoliko artikal ili artikle iz Vaše porudžbenice trenutno nemamo na stanju o tome ćete biti obavešteni putem elektronske pošte.

Artikle koje poručite putem naše online prodavnice uz opciju “Gotovina po prijemu paketa” plaćate kuriru prilikom preuzimanja odnosno pouzećem, zajedno sa troškovima dostave. Troškove dostave poručenih artikala snosi kupac ukoliko drugačije nije naglašeno. Troškovi isporuke se tarifiraju prema cenovniku kurirske službe.

Iako se isporuka vrši po principu danas za sutra ponekad može doći do zastoja u isporuci. Ukoliko paket ne primite 3 radna dana od momenta kada dobijete obaveštenje da je paket poslat molimo Vas da nas kontaktirate.

Ne snosimo odgovornost za probleme nastale u transportu. Svaki paket se pakuje pažljivo kako bi se izblegle neželjene situacije. Imamo dobra iskustva i želimo da tako i ostane. Tu smo da se dogovorimo i da budemo na usluzi našim cenjenim kupcima. Do sada nismo imali većih problema ni sa jednom od pomenutih kurirskih službi i imamo korektnu poslovnu saradnju.

Za dodatne informacije, nejasnoće, primedbe i/ili sugestije vezano za plaćanje pouzećem i dostavu artikala kupljenih u našoj online prodavnici možete nas kontaktirati putem kontakt forme koju možete naći na našoj stranici za kontakt.